Професионална косачка со 4 ножа | НАЈК ПРОМ

Професионална косачка со 4 ножа

43,000.00 ден

Цена изразена во ЕУР: 700€

Професионална тракторска косачка увезена од Швајцарија, во комплетна исправна состојба, може да се види и проба на нашиот агро плац во с.Дабиле, Струмица.

Видео во галеријата.