Kubota – B серија од 30KS до 40KS | НАЈК ПРОМ

Kubota – B серија од 30KS до 40KS

Најчесто се користат во градини, лозја, овоштарници. Тие исто така се користат во комунални работи, одржување на зелени површини, приватни и јавни, како и во лесни земјоделски работи.

Сите модели можат да бидат со заштитна рамка, или удобна кабина со климатизација, што ги олеснува и летото и зимата – претежно комунални услуги