Kubota – GRAND X Serija (M 100GX / M 110GX / M 128GX / M 135GX) | НАЈК ПРОМ

Kubota – GRAND X Serija (M 100GX / M 110GX / M 128GX / M 135GX)

Новата Grand X серија на трактори Kubota се карактеризира со мотори на Kubota Common Rail со емисии на издувни гасови Euro III B, исклучително пространа и максимално чиста кабина со подвижен покрив и дополнително помошно седиште, можност за суспензија (суспензија) на предната оска, електро-хидрауличен ревертор за промена на правецот нанапред / назад без спојка, менувачи на Power Shift со бр. 24/24 брзина нанапред / назад (по избор 32/32) и со автоматски режим, чист ЛЦД-дисплеј, темпомат за брзина на моторот, систем Би-брзина-вртење за намален радиус на вртење, електро-хидрауличен лифт за подигање, … итн.