Kubota – L серија од 32KS до 57KS | НАЈК ПРОМ

Kubota – L серија од 32KS до 57KS

Тракторите со средна моќност се погодни за скоро сите видови на работа, и земјоделски и комунални. Во рамките на оваа серија, Кубота комбинира неколку типови менувачи – од наједноставна механичка до хидростатичка со неограничен број брзини. Тракторите од оваа серија се карактеризираат со современи технолошки решенија, и соодветно на тоа – едноставно ракување и високи перформанси.

Пријави се
Дознавај прв за секој
нов модел или промоција
Внеси го твојот е-маил и добивај известувања за секој нов попуст на артикли
ПРИЈАВИ СЕ
close-link