Kubota – M 60 Serija | НАЈК ПРОМ

Kubota – M 60 Serija

Кубота „Common rail“ мотор, моќност 66 КС, 74 КС, 87 КС, 112 КС
– Менувач целосно синхронизиран 18/18 или 36/36 Hi-Lo
– Хидрауличен шатл (рикверц за промена на насоката, без спојка)
– Контрола на крстарење за брзината на моторот
– Кабина со клима, воздушно седиште
– Сила на подигнување на краевите на лостовите 4.100 кг
– 3 ГОДИНА ГАРАНЦИЈА ИЛИ 3000 РАБОТНИ ЧАСОВИ.