Kubota – M7001 | НАЈК ПРОМ

Kubota – M7001

Карактеристики:

  • 130-170 КС во зависност од моделот;
  • 4 цилиндри, 6124 кубика, систем со 4 вентили на еден цилиндар, централно вбризгување на гориво, турбо полнач, интеркулер, шински систем Комон (CRS);
  • Засилување на моќноста – систем што обезбедува дополнителна моќност во одредено време;
  • K-VT (варијабилен менувач на Кубота) CVT (само премиум модели)
  • Пренос на погон со 4 брзини во 6 опсези (24 напред и 24 назад);
  • Мултифункционална рачка;
  • Пространа, удобна и тивка кабина;
  • Предни лостови, преден PTO (опционално);
  • Вратило на ПТО (540 / 540Е / 1000 / 1000Е)