Kubota – STW серија od 34KS do 39KS | НАЈК ПРОМ

Kubota – STW серија od 34KS do 39KS

Модели STW 34, STW 34, STW 40
Мотор: Кубота, Дизел, 3 цилиндри;
Moќност на моторот: 34 КС, 37 КС, 39 КС;
Погон: сите 4 тркала, HST
Менувач: хидро-статички;
Излез со PV на задниот дел и помеѓу оските.
Модели со заштитна рамка и удобна кабина.