EasyMax 300cc 4T | НАЈК ПРОМ

EasyMax 300cc 4T

202,950.00 ден

 Спецификации за модел EASYMAX 300cc 4Т 
 Мотор 4 тактен EURO 4
 Водено ладење
 Зафатнина на мотор 300цм3
 Моќност на мотор 16.0kw / 7500 rpm
 Гуми предни (110/70-13) , задни (130/70-13)
 Кочници ABS
 Капацитет на резервоар 12л
 Палење електронско
 Лед светла
 Предни амортизери телескопски
 Задни амортизери хидраулични
 Тежина на мотор 147кг
 Дозволена носивост 297кг
 Димензии 1930X755X1130