LONGIJA FIREFOX CRN | НАЈК ПРОМ

LONGIJA FIREFOX CRN

58,425.00 ден

 Спецификации за модел FIREFOX 50cc 4Т:
 Мотор 4 тактен
 Воздушно ладење
 Зафатнина на мотор 50цм3
 Моќност на мотор 2.8kw / 6500 rpm
 Гуми предни (120/70-12) , задни (130/70-12)
 Кочници предни на диск , задни на гуртни
 Капацитет на резервоар за гориво 6л
 Палење електрично на копче + опција на курбла
 Тежина на мотор 85кг
 Дозволена носивост 244кг
 Димензии 1870x700x1165