MERLO P30.9KT 4×4 | НАЈК ПРОМ

MERLO P30.9KT 4×4

1,168,500.00 ден

Цена изразена во ЕУР: 19.000 ЕУР

Се продава телескоп од познатиот италијански бренд Merlo,а увезен од Швајцарија во комплетна исправна состојба. 

Машината има моќен дизел мотор Perkins 4×4 со моќност од 74,5KW здрави и задржани гуми. Каросеријата на машината надвор и внатре е многу задржана, машината е редовно сервисирана и одржувана.

Подигање во висина од оптег до 9,2м со носивост до 3000 килограми, телескопот е произведен 2005 година.

Може да се види и проба секој работен ден на нашиот агро плац во с.Дабиле, Струмица во НАЈК ПРОМ.

Пријави се
Дознавај прв за секој
нов модел или промоција
Внеси го твојот е-маил и добивај известувања за секој нов попуст на артикли
ПРИЈАВИ СЕ
close-link