Moto Cross 250cc (Плав) | НАЈК ПРОМ

Moto Cross 250cc (Плав)

116,235.00 ден

⤵ Спецификации за SHINERAY МОТО КРОС 250cc ⤵
✅ Мотор 4 тактен
✅ Воздушно ладење
✅ Зафатнина на мотор 250цм3
✅ Моќност на мотор 12.5.kw / 7500 rpm
✅ Брзини 5
✅ Електронска шалт табла
✅ Капацитет на резервоар 15л
✅ Гуми предни (80/100-21) , задни (110/100-18)
✅ Кочници предни и задни на дискови
✅ Палење електрично на копче + курбла
✅ Тежина на мотор 127кг
✅ Дозволена носивост 287кг
✅ Димензии 2100x865x1230
✅ Достапен во 2 бои