MOTO CROSS Shineray 150cc | НАЈК ПРОМ

MOTO CROSS Shineray 150cc

89,170.00 ден

MOTOCROSS Shineray 150 cc од најголемиот производител на моторцикли во светот SHINERAY, компанија која е рангирана според европските стандарди меѓу најдобрите производители за мотори. 
Моторите се наменети за секаков вид на терени, планински, полски, патнички кој поседуваат регулативни армортизери, дискови напред, браници на рацете, електричен стартер + курбла. Секој дел од Shineray 150 е дизајниран да се соочи со најтешките патишта, и во градот и во селата. Неговиот силен мотор од 150cc развива голема моќ, кој го прави моќен и брз да се справи со најтешките патишта. Цена 1450€