MOTO CROSS X-PLORER 200cc Plav | НАЈК ПРОМ

MOTO CROSS X-PLORER 200cc Plav

97,785.00 ден

MOTOCROSS X-PLORER 200cc е еден од најголемите производители на моторцикли во светот, SHINERAY е компанија која е рангирана според европските стандарди меѓу најдобрите производители за мотори. 
Моторите се наменети за секаков вид на терени, планински, полски, патнички кој поседуваат регулативни армортизери. Секој дел од X-PLORER-C 200 е дизајниран да се соочи со најтешките патишта, и во градот и во селата. Неговиот силен мотор од 200cc развива голема моќ, кој го прави моќен и брз да се справи со најтешките патишта.
Цена 1590€