Мотокултиватор Дизел со Електричен СТАРТ | НАЈК ПРОМ

Модел: 105DE Дизел + Електричен СТАРТ

55,350.00 ден 46,000.00 ден

Директен кардански пренос на моторот + 1 кардански излез
Електричен старт ( палење на клуч )
Eкономичен и ергономичен дизел мотор со моќност од 8.2 коњски сили.
Широчина на фрезирање 20-100 cm ( можност за регулирање )
Тип на ножеви на фрезата – 4×4(16) ножеви на лева и десна страна вкупно 32 ножеви
Длабочина на фрезирање 10-15 cm
Потрошувачка на гориво 400ml на 1 час
Тежина 144 кг

ГРАТИС: ПЛУГ