Модел: НП- 75 Бензин КОМПЛЕТ ОПРЕМА | НАЈК ПРОМ

Модел: НП- 75 Бензин КОМПЛЕТ ОПРЕМА

35,300.00 ден 25,900.00 ден

Eкономичен и ергономичен бензински мотор со моќност од 7 коњски сили.
Јака трансмисија
Широчина на фрезирање 20-100 cm
Тип на ножеви на фрезата – 3×4(12) ножеви на лева и десна страна вкупно 24 ножеви
Длабочина на фрезирање 10-15 cm
Потрошувачка на гориво 400мл на 1 час
Менувач ( 3 брзини ) 1,0,2,R
Тип на гуми 4.00-8
Тежина 70 кг
Видео прикачено на првата слика.