OKAY – Бензински перач | НАЈК ПРОМ

OKAY – Бензински перач

22,500.00 ден 18,500.00 ден

Спецификации за бензински перач OKAY:
Бензин мотор со моќност од 7кс
Проток на вода 8.7 литри во минута
Максимален притисок 193 бара
8 метарско црево за висок притисок до 214 бара
5 дизни со различен агол на прскање
Пиштол со брза спојка
Вграден резервоар за детергент
Tркала и рачка за лесна преносливост
Капацитет на резервоар за гориво 3.6 литри
Тежина 30кг