OKAY Косачка за трева | НАЈК ПРОМ

OKAY Косачка за трева

15,000.00 ден 11,900.00 ден

Работна зафатнина 408mm
Модел на мотор BRIGGS AND STRATTON
Резервоар 1,5л
Мин.потрошувачка 395мл/час
Моќност 4,5кс / 3600 врт. во мин
Опт.раб.височина 2,5 – 7,5 цм
Ладење воздушно
Капацитет на корпа 40
Тежина 27,3 кг
Гориво Бензин
Пријави се
Дознавај прв за секој
нов модел или промоција
Внеси го твојот е-маил и добивај известувања за секој нов попуст на артикли
ПРИЈАВИ СЕ
close-link