Модел: Дизел OKAY NPWP40DE | НАЈК ПРОМ

Модел: Дизел OKAY NPWP40DE

55,000.00 ден 50,000.00 ден

Моторна пумпа за вода

Фи100 Дизел мотор + електричен старт.