Моторна дупчалка | НАЈК ПРОМ

Моторна дупчалка

16,900.00 ден 11,900.00 ден

Моторните дупчалки за земја се произведени и увезени од Италија од најпознатиот и реномиран бренд ОКАY. Овој тип на моторна дупчалка е произведен за европски пазар со сертифициран едноцилиндричен двотактен бензин EURO II мотор за заштита од загадување на околината, здравјето и дрвјата околу нас. Моќност на моторот од 1,75KW / 8500 – 9000 вртежи во минута со зафатнина на моторот од 52.0 cm кубни. Лесна за употреба, одржување и носење до било кое место дупчалката.

Со купување на моторната дупчалка добивате:
• Гаранција од 12 месеци
• Сврдел од 100mm

Од 15.09.2018 до 15.10.2018
• Гратис + 150mm сврдел.
• Гратис + 200mm сврдел.