Тример за трева | НАЈК ПРОМ

Тример за трева

9,000.00 ден 6,900.00 ден

Моторните тримери за трева се произведени и увезени од Италија од најпознатиот и реномиран бренд ОКАY. Овој тип на моторен тример е произведен за европски пазар со сертифициран едноцилиндричен двотактен бензин EURO II мотор за заштита за загадување на околината, здравјето и дрвјата околу нас. Моќност на моторот од 1,75KW со зафатнина на моторот од 51,7cm. Лесен за употреба, одржување и носење до било кое место тримерот тежи 7кг.