Тример за трева 4 во 1 | НАЈК ПРОМ

Тример за трева 4 во 1

18,700.00 ден 14,700.00 ден

Моторните тримери за трева се произведени и увезени од Италија од најпознатиот и реномиран бренд ОКАY. Овој тип на моторен тример е произведен за европски пазар со сертифициран едноцилиндричен двотактен бензин EURO II мотор за заштита за загадување на околината, здравјето и дрвјата околу нас. Моќност на моторот од 1,30KW. Лесен за употреба, одржување и носење до било кое место тримерот тежи 7кг, целата опрема режачка за гранки, пила, глава за тримерот и нож одат со него вклучени во цената + алат.