Приколки со тандем оски | НАЈК ПРОМ

Приколки со тандем оски

Капацитет 24.000 Kg
Тежина (празна) 5.00 Kg
Вкупна тежина (товарена) 29.000 Kg
Истовар 25,8 m³
Број на оски 3
Број на пневматици 6
Стандардни пневматици 385/65-22,5
Должина на платформа 7,000 mm
Ширина на платформа 2,200 mm
Странична висина 800 mm
Додатна висина од страна 800 mm
Тотална должина 8.515 mm
Пријави се
Дознавај прв за секој
нов модел или промоција
Внеси го твојот е-маил и добивај известувања за секој нов попуст на артикли
ПРИЈАВИ СЕ
close-link