Приколки со двојна оска | НАЈК ПРОМ

Приколки со двојна оска

Капацитет 4.000 Kg
Тежина (празна) 1.750 Kg
Вкупна тежина (товарена) 5.750 Kg
Истовар 6,0 m³
Број на оски 2
Број на пневматици 4
Стандардни пневматици 750×16
Должина на платформа 4,000 mm
Ширина на платформа 2,000 mm
Странична висина 500 mm
Додатна висина од страна 300 mm
Тотална должина 6.200 mm
Пријави се
Дознавај прв за секој
нов модел или промоција
Внеси го твојот е-маил и добивај известувања за секој нов попуст на артикли
ПРИЈАВИ СЕ
close-link