Браздач + копачка 2во1 | НАЈК ПРОМ

Браздач + копачка 2во1

19,000.00 ден 18,450.00 ден

Цена изразена во ЕУР: 300€

Полски браздач за 2 намени, може да се бразди со регулација на амортизацијата за нерамни терени, исто така служи за копање. Одлична машина за секој современ земјоделец по поволна цена.

 

Пријави се
Дознавај прв за секој
нов модел или промоција
Внеси го твојот е-маил и добивај известувања за секој нов попуст на артикли
ПРИЈАВИ СЕ
close-link