Мешалица | НАЈК ПРОМ

Мешалица

Наменетa е за концентрирано производство во домаќинства и мали фарми. Лесно е да се работи и може да се инсталира на мал простор. Според рецептот, влезните компоненти се мерат, се мелат и се мешаат во миксер.

Пријави се
Дознавај прв за секој
нов модел или промоција
Внеси го твојот е-маил и добивај известувања за секој нов попуст на артикли
ПРИЈАВИ СЕ
close-link