Приколка 10 Тонска (За Бали) | НАЈК ПРОМ

Приколка 10 Тонска (За Бали)

Капацитет 10,000 Kg
Тежина (празна) 3.250 Kg
Вкупна тежина (товарена) 13.250 Kg
Истовар 19.2 m²
Број на оски 2
Број на пневматици 4
Стандардни пневматици 400/60-15,5
Должина на платформа 8,000 mm
Ширина на платформа 2.400 mm
Вкупна должина 9.500 mm
Пријави се
Дознавај прв за секој
нов модел или промоција
Внеси го твојот е-маил и добивај известувања за секој нов попуст на артикли
ПРИЈАВИ СЕ
close-link