Силажер (Scorpion) | НАЈК ПРОМ

Силажер (Scorpion)

Независна машина за силажа Шкорпион е дизајнирана да собира пченка и други култури со должина од 1 метар. Scoripion е составен од 12 специјални системи за зацврстување на ножеви и 12 палети на снимки, а со трајна и лесна структура, вашиот трактор работи без никакви тешкотии.

Пријави се
Дознавај прв за секој
нов модел или промоција
Внеси го твојот е-маил и добивај известувања за секој нов попуст на артикли
ПРИЈАВИ СЕ
close-link