SULKY ѓубрерастурач 800л | НАЈК ПРОМ

SULKY ѓубрерастурач 800л

67,650.00 ден

Цена изразена во ЕУР: 1100€

SULKY ѓубрерастурач увезен од Швајцарија.

Во комплетна исправна состојба + кардан.
Опција: хидраулична регулација на рачките

Капацитет: 800 литри

Пријави се
Дознавај прв за секој
нов модел или промоција
Внеси го твојот е-маил и добивај известувања за секој нов попуст на артикли
ПРИЈАВИ СЕ
close-link