TELESKOP SAMBRON | НАЈК ПРОМ

TELESKOP SAMBRON

498,150.00 ден

Цена изразена во ЕУР: 8100€

Се продава телескоп ( натоварувач ) 4×4 од реномираниот Француски бренд SAMBRON. Телескопот е во беспрекорна работна состојба со 4 гуми скоро како нови. Натоварувачот има Perkins мотор со 4 цилиндри, можност за приклучување на вилушки за вишушкар исто така и со излези за хидраулика. Телескопот има само 3100 работни часови. Максимална носивост му е 2500кг со височина на дофат до 6 метри.

 

 

Пријави се
Дознавај прв за секој
нов модел или промоција
Внеси го твојот е-маил и добивај известувања за секој нов попуст на артикли
ПРИЈАВИ СЕ
close-link