UNDERHAUG Компиросадачка | НАЈК ПРОМ

UNDERHAUG Компиросадачка

86,100.00 ден

Цена изразена во ЕУР: 1400€

Дворедна компиросадачка од Норвешко производство увезена од Швајцарија во комплетна исправна состојба.