Видови Ѓубрерастурачи | НАЈК ПРОМ

Видови Ѓубрерастурачи

Наменети се за површинско расфрлање на сите видови минерално ѓубре во прав, гранули и високо концентрирани при подоготовка на почвата за сеење како и за прихранување разни култури, пасишта, лицеришта и ливади.

Пријави се
Дознавај прв за секој
нов модел или промоција
Внеси го твојот е-маил и добивај известувања за секој нов попуст на артикли
ПРИЈАВИ СЕ
close-link