Видови Тањирачи | НАЈК ПРОМ

Видови Тањирачи

Дисков култиватор или тањирачи тие се наменети за квалитетно ситнење и превртување на почвата исто и сецкање на растителните остатоци како на рамни така и на нерамни терени.

Пријави се
Дознавај прв за секој
нов модел или промоција
Внеси го твојот е-маил и добивај известувања за секој нов попуст на артикли
ПРИЈАВИ СЕ
close-link