Спецификација и цени од брендот LOVOL

Убедливо најдобри до последниот детал !

LOVOL 254

LOVOL 504N

LOVOL 504

LOVOL 604

LOVOL 754

Спецификација и цени од брендот LOVOL

Убедливо најдобри до последниот детал !

LOVOL 254

LOVOL 504

LOVOL 604

LOVOL 754

ДИЛЕРИ И ГЕНЕРАЛНИ УВОЗНИЦИ НА ПОВЕЌЕ БРЕНДОВИ


OKAY Ekonomic

НАЈК ПРОМ е генерален увозник на светски познатиот и реномиран италијански бренд OKAY Еkonomic кој е специјализиран за производство на мотокултиватори, агрегати за струја, моторни пумпи, моторни косачки, тримери како и секако вид на бензински и дизел мотори.

Целосната логистика, презентација на производот и поддршка се на наша страна како и гаранција за квалитетот во гаратниот рок и вон него.

ПОГЛЕДНИ

OKAY Ekonomic

НАЈК ПРОМ е генерален увозник на светски познатиот и реномиран италијански бренд OKAY Еkonomic кој е специјализиран за производство на мотокултиватори, агрегати за струја, моторни пумпи, моторни косачки, тримери како и секако вид на бензински и дизел мотори.

Целосната логистика, презентација на производот и поддршка се на наша страна како и гаранција за квалитетот во гаратниот рок и вон него.

ПОГЛЕДНИ
np-75, okay, motokultivator, najk prom

АКЦИЈА -25% ПОПУСТ

Мотокултиватор Бензин 4 тактен 7КС

К У П И

СПЕЦИЈАЛНА ПОНУДА

 
 
okay komplet oprema

АКЦИЈА -29% ПОПУСТ

Мотокултиватор Бензин 4 тактен 7КС комплет опрема

К У П И

Нова Механизација

FPM Дискасти косачки

Нова Механизација

Видови Ѓубрерастурачи

Нова Механизација

Ротациони фрези ( РОТАС )

-17%

Нова Механизација

Ѓубрерастурач TERMO – METAL 440l

14,150.00 ден 11,700.00 ден

Нова Механизација

Приклучни елементи

53,505.00 ден
53,505.00 ден

Нова Механизација

Депозитори за ѓубре

Нова Механизација

FPM Влечни танирачи

Нова Механизација

5 Бразден турски плуг

46,120.00 ден

Половна Механизација

TELESKOP SAMBRON

498,150.00 ден

Половна Механизација

MERLO P30.9KT 4×4

1,168,500.00 ден

Половна Механизација

Професионална косачка со 4 ножа

43,000.00 ден

Половна Механизација

UNDERHAUG Компиросадачка

86,100.00 ден

Половна Механизација

Хидраулична дигалка

49,200.00 ден

Половна Механизација

Штипка за бали

36,900.00 ден

Половна Механизација

Сенособирач CLAAS

52,275.00 ден

Половна Механизација

Набивачки ( вибро жаби )

46,100.00 ден

Половна Механизација

Житна сеалка SULKY

67,650.00 ден

Половна Механизација

Житна сеалка ISARIA

67,650.00 ден

Половна Механизација

Житна сеалка OMA AG AARAU ( SAXONIA )

79,950.00 ден

Половна Механизација

Житна сеалка NODET GOUGIS

79,950.00 ден

Половна Механизација

ELHO ѓубрерастурач 400л

49,200.00 ден

Половна Механизација

BOGBALLE ѓубрерастурач 400л

36,900.00 ден

Половна Механизација

SULKY ѓубрерастурач 800л

67,650.00 ден

Половна Механизација

JOHN DEERE 2140

658,000.00 ден

Половна Механизација

JOHN DEERE 2140

535,000.00 ден

Половна Механизација

JOHN DEERE 2140

602,700.00 ден

Половна Механизација

FENDT FARMER 306 LSA

541,000.00 ден
92,250.00 ден
92,250.00 ден
92,250.00 ден
70,725.00 ден
46,125.00 ден
49,200.00 ден
46,125.00 ден
49,200.00 ден
70,725.00 ден
55,350.00 ден
55,350.00 ден
73,800.00 ден
73,800.00 ден
89,170.00 ден
129,150.00 ден
-25%
28,700.00 ден 21,500.00 ден
36,900.00 ден
-6%
9,000.00 ден 8,500.00 ден
-4%
52,200.00 ден 50,000.00 ден
-30%
16,900.00 ден 11,900.00 ден
-23%
9,000.00 ден 6,900.00 ден
12,300.00 ден
16,900.00 ден
31,500.00 ден
33,900.00 ден
49,700.00 ден
61,500.00 ден
10,500.00 ден

Нова Механизација

Видови лозарски плугови

Нова Механизација

Видови носени плугови

Нова Механизација

Сеалка за пченка

Нова Механизација

Видови култиватори

Нова Механизација

Типови клинести брани

Нова Механизација

Видови Ѓубрерастурачи

Нова Механизација

Депозитори за ѓубре

Нова Механизација

Видови Тањирачи

Нова Механизација

Видови Редосеалки

Нова Механизација

Вертикална рото фреза ФПМ

Нова Механизација

Мотокопачка ФПМ 510

Нова Механизација

Мотокопачка ФПМ 511

Нова Механизација

Мотокопачка ФПМ 512

Нова Механизација

Овоштарски мулчери

Нова Механизација

Приклучни елементи

Нова Механизација

Ратарски мулчери

Нова Механизација

Ротациони фрези ( РОТАС )

Нова Механизација

Сенособирач ‘СОНЦЕ’

Нова Механизација

Тракасти сенособирачи

Нова Механизација

ФПМ АГРОМЕХАНИКА СРБИЈА

Нова Механизација

ФПМ Даски за снег

Нова Механизација

ФПМ Мотокосачка

-25%
28,700.00 ден 21,500.00 ден
36,900.00 ден
-6%
9,000.00 ден 8,500.00 ден
-30%
16,900.00 ден 11,900.00 ден
-23%
9,000.00 ден 6,900.00 ден
16,900.00 ден
31,500.00 ден
-29%
35,300.00 ден 24,900.00 ден

» НАЈНОВО МОТОРЦИКЛИ ОД ВРВЕН КВАЛИТЕТ «

92,250.00 ден
92,250.00 ден
70,725.00 ден
49,200.00 ден
46,125.00 ден
92,250.00 ден

НАШАТА ЛОКАЦИЈА