Спецификација и цени од брендот LOVOL

Убедливо најдобри до последниот детал !

LOVOL 254

LOVOL 504N

LOVOL 504

LOVOL 604

Спецификација и цени од брендот LOVOL

Убедливо најдобри до последниот детал !

LOVOL 254

LOVOL 504

LOVOL 604

LOVOL 754

ДИЛЕРИ И ГЕНЕРАЛНИ УВОЗНИЦИ НА ПОВЕЌЕ БРЕНДОВИ


OKAY Ekonomic

НАЈК ПРОМ е генерален увозник на светски познатиот и реномиран италијански бренд OKAY Еkonomic кој е специјализиран за производство на мотокултиватори, агрегати за струја, моторни пумпи, моторни косачки, тримери како и секако вид на бензински и дизел мотори.

Целосната логистика, презентација на производот и поддршка се на наша страна како и гаранција за квалитетот во гаратниот рок и вон него.

ПОГЛЕДНИ

OKAY Ekonomic

НАЈК ПРОМ е генерален увозник на светски познатиот и реномиран италијански бренд OKAY Еkonomic кој е специјализиран за производство на мотокултиватори, агрегати за струја, моторни пумпи, моторни косачки, тримери како и секако вид на бензински и дизел мотори.

Целосната логистика, презентација на производот и поддршка се на наша страна како и гаранција за квалитетот во гаратниот рок и вон него.

ПОГЛЕДНИ
np-75, okay, motokultivator, najk prom

АКЦИЈА -25% ПОПУСТ

Мотокултиватор Бензин 4 тактен 7КС

К У П И

СПЕЦИЈАЛНА ПОНУДА

 
 
okay komplet oprema

АКЦИЈА -29% ПОПУСТ

Мотокултиватор Бензин 4 тактен 7КС комплет опрема

К У П И

Нова Механизација

СРПСКИ Прскалки ( RAU ПУМПА )

Нова Механизација

Компировадач на лента

Нова Механизација

Тракасти сенособирачи

АКЦИЈА

Нова Механизација

АГРОКУН Мулчери

Нова Механизација

ФПМ Мотокосачка

44,280.00 ден

Нова Механизација

Меѓуредна фреза OZDOKEN

Нова Механизација

Сенособирач ‘СОНЦЕ’

Нова Механизација

V-ТИП ТАЊИРАЧИ

Krosovi & ATV Shineray

MOTO CROSS X-PLORER 200cc

92,250.00 ден
92,250.00 ден
92,250.00 ден

Skuteri Longija

N1 50cc 4Т Бел

70,725.00 ден

Skuteri Longija

DIGITA 50cc 2Т Црн

46,125.00 ден

Skuteri Longija

EAGLE 50cc 4Т Црн

49,200.00 ден
46,125.00 ден

Skuteri Longija

EAGLE 50cc 4Т Бел

49,200.00 ден

Skuteri Longija

N1 50cc 4Т Црн

70,725.00 ден

Skuteri Longija

LONGIJA FIREFOX SIV

55,350.00 ден

Skuteri Longija

LONGIJA FIREFOX SIN

55,350.00 ден

Skuteri Longija

LONGIJA ESTATE SIN

73,800.00 ден

Skuteri Longija

LONGIJA ESTATE KAFEN

73,800.00 ден

Krosovi & ATV Shineray

MOTO CROSS Shineray 150cc

89,170.00 ден
129,150.00 ден
-25%
28,700.00 ден 21,500.00 ден
36,900.00 ден
-6%
9,000.00 ден 8,500.00 ден
-4%
52,200.00 ден 50,000.00 ден
-30%
16,900.00 ден 11,900.00 ден
-23%
9,000.00 ден 6,900.00 ден
12,300.00 ден
16,900.00 ден
31,500.00 ден
33,900.00 ден
49,700.00 ден
61,500.00 ден
10,500.00 ден

Нова Механизација

Видови Тањирачи

Нова Механизација

Видови Редосеалки

Нова Механизација

Видови лозарски плугови

Нова Механизација

Видови носени плугови

Нова Механизација

Сеалка за пченка

Нова Механизација

Видови култиватори

Нова Механизација

Депозитори за ѓубре

Нова Механизација

Вертикална рото фреза ФПМ

Нова Механизација

Мотокопачка ФПМ 510

Нова Механизација

Мотокопачка ФПМ 511

Нова Механизација

Мотокопачка ФПМ 512

Нова Механизација

Овоштарски мулчери

Нова Механизација

Приклучни елементи

Нова Механизација

Ратарски мулчери

Нова Механизација

Ротациони фрези ( РОТАС )

Нова Механизација

Сенособирач ‘СОНЦЕ’

Нова Механизација

Тракасти сенособирачи

Нова Механизација

ФПМ АГРОМЕХАНИКА СРБИЈА

Нова Механизација

ФПМ Даски за снег

Нова Механизација

ФПМ Мотокосачка

-25%
28,700.00 ден 21,500.00 ден
36,900.00 ден
-6%
9,000.00 ден 8,500.00 ден
-30%
16,900.00 ден 11,900.00 ден
-23%
9,000.00 ден 6,900.00 ден
16,900.00 ден
31,500.00 ден
-29%
35,300.00 ден 24,900.00 ден

НАШАТА ЛОКАЦИЈА