НАЈК ПРОМ ДООЕЛ

ЗА НАЈК ПРОМ

Најдобрата земјоделска механизација и сервис во современото земјоделие.

НАЈК ПРОМ ДООЕЛ е компанија која постои повеќе од 15 години на нашиот пазар и професионално се занимава со трговија на големо и мало со продажба на трактори, земјоделска приклучна механизација, опрема за фарми, градинарска опрема и алат. Нашата компанија е застапник на повеќе светски реномирани брендови меѓу кои LOVOL, OKAY Ekonomik, AGROKUN, PAKSAN, PALAZOGLU, FPM Agromehanika и многу други. НАЈК ПРОМ ви стои на располагање за набавка за секаков вид механизација која ви е потребна за најсовремено функционирање во современото земјоделие.

Квалификуван сопствен сервис

Меѓу другото НАЈК ПРОМ поседува високо опремен и квалификуван сопствен сервис за земјоделска гаражна механизација. Во кој работат повеќе високо квалификувани механичари со големо искуство во вршењето на нивната дејност.

НАЈК ПРОМ лидер во регионот за земјоделска механизација.