ЧЕСТО ПОСТАВУВАНИ ПРАШАЊА

Колку време е потребно да ве контактираме?

Зависно од вашата порака потребното време што може да се очекува за одговор е 24 часови.

Доколку немате одговор контактирајте не на следниве броеви:

Продажба фиксен:  034 / 523 – 513


Продажба плац и менаџмент: +389 75  468 – 397

Продажба:+389 75  468 – 450
Продажба:+389 75  468 – 451


КОНТАКТ ДО СЕРВИС ?

Каде се наоѓаме?
С.ДАБИЛЕ, СТРУМИЦА, МАКЕДОНИЈА

 

Најк Пром ДООЕЛ се наоѓа на транзитниот пат кон Р.Бугарија, на излезот од с.Дабиље кон с.Босилово.

Нашето работно време?

Работни часови секој ден од Понеделник до Сабота почнувајки од 08:00 до 17:00 часот.

ИНФОРМАЦИИ ЗА НАС

КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ